ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
1 مرداد 1401
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
1 مرداد 1401
آخرین مهلت ثبت نام
15 فروردین 1402
آخرین مهلت ارسال مقاله
15 فروردین 1402
تاریخ برگزاری

پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه 1402

شیوه نامه تدوین مقالات

1 بهمن 1399

به اطلاع کلیه پژوهشگران محترم می رساند، مقالات صرفا به صورت کامل دریافت می گردد و دبیرخانه همایش از پذیرفتن چکیده یا چکیده مفصل معذور است. لطفا مقالات را بر پایه شیوه نامه مندرج، تدوین و در قالب ورد و پی دی اف ارسال نمایید.

1. موضوعات مقالات در زمینه‌ محورهای پژوهشی همایش دوسالانه خوشنویسی است.
  2. مقاله‌های ارسالی نباید قبلاً در نشریه​ یا مجموعه مقالات همایش‌ها چاپ شده باشند.
  3. مقاله‌ها باید به زبان فارسی و با رعایت اصول و آیین‌نگارش این زبان باشند.
  4. مسئولیت مطالب مطرح شده در مقاله‌ به‌عهده نویسنده یا نویسندگان است.
  5. دبیرخانه همایش در پذیرش، ردّ یا ویرایش محتوای مقاله‌ها آزاد است.
  6. استفاده از مقاله‌های چاپ شده در این همایش، با ذکر منبع بلامانع است.
  7. مقاله‌ها باید حاصل کار پژوهشی نویسنده یا نویسندگان (Research Papers) باشند.
  8. مقاله‌ها باید ساختار علمی- پژوهشی داشته و به‌ترتیب دارای بخش​های زیر باشند:

ـ مشخصات نویسنده/ نویسندگان: این صفحه باید بدون شماره، شامل عنوان کامل مقاله (عنوان مقاله باید کاملاً گویا و بیانگر محتوای مقاله باشد)، نام و نام خانوادگی نویسنده/ نویسندگان، ‌همراه رتبه علمی، نام مؤسسه یا محل اشتغال، نشانی، شماره تماس و پست الکترونیکی باشد.

ـ چکیده فارسی: حداقل ۲۵۰ و حداکثر ۳۰۰ کلمه، با ذکر عنوان مقاله و کلیدواژگان (سه تا پنج کلمه) در یک صفحه جداگانه تنظیم گردد. چکیده باید به‌تنهایی بیان کننده تمام مقاله و شامل طرح و بیان پرسش پژوهش، اهداف و روش پژوهش، مهم‌ترین یافته‌ها و نتیجه‌گیری باشد.

ـ مقدمه: شامل طرح موضوع (بیان پرسش یا فرضیه، هدف یا اهداف پژوهش، ضرورت یا اهمیت پژوهش) باشد.

ـ پیشینه تحقیق

ـ روش تحقیق

ـ متن مقاله: شامل مبانی نظری، مطالعات و بررسی‌ها، یافته‌ها و نتیجه‌گیری تحقیق باشد.

ـ نتیجه تحقیق: باید به‌گونه‌ای منطقی و مستدل (همراه با جمع‌بندی موارد طرح شده) و شامل پاسخ به سؤال تحقیق در قالب ارائه یافته‌های تحقیق باشد.

ـ سپاس‌گزاری: قدردانی از همکاری و راهنمایی کسانی که در تدوین مقاله نقش داشته‌اند (در صورت تمایل).

ـ پی‌نوشت‌ها: شامل برابرنهاد​های لاتین و توضیحات ضروری درباره اصطلاحات و مطالب مقاله است که باید به‌ترتیب با شماره در متن و به‌‌صورت پی‌نوشت در انتهای مقاله درج گردد.

ـ منابع و مآخذ: به‌ترتیب حروف الفبا برحسب نام‌خانوادگی نویسنده مرتب گردد (فارسی و لاتین).

ـ بخش انگلیسی: دو صفحه است که در پایان مقاله پس از منابع می‌آید و شامل مشخصات نویسندگان و ترجمه کاملی از چکیده فارسی است.

1. متن مقاله: در حداکثر 18 صفحه (با تمام اطلاعات: عکس، متن، نقشه و تصاویر)، در هر صفحه ۳۲ سطر، با قلم B-Nazanin اندازه ۱۲ وTimes New Roman اندازه ۱۱ تنظیم گردد.
  2. کلیه صفحات به‌جز صفحه مشخصات نویسنده/نویسندگان باید به‌ترتیب شماره‌گذاری شده باشند.
  3. حداقل تعداد ضروری تصویر، نمودار و جدول در مقاله حائز اهمیت است که باید با کیفیت مناسب (تصاویر با دقت ۳۰۰ dpi و با فرمتjpg)، ذکر منبع و تعیین محل مناسب ‌باشد.
  4. عنوان جدول بالا سمت راست و مأخذ آن در زیر، سمت چپ آورده شود؛ عنوان تصویر، پایین سمت راست و مأخذ، زیر عنوان درج گردد.
  5. شیوه تنظیم منابع (فارسی و لاتین):

در متن مقاله: (نام خانوادگی نویسنده، سال انتشار: صفحه)

در فهرست منابع پایان مقاله:

ـ کتاب: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (سال انتشار). عنوان کتاب. جلد. نام مترجم یا مصحح، محل انتشار: نام ناشر.

ـ مقاله: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (سال انتشار). عنوان مقاله. عنوان مجله. دوره یا سال (شماره مجله در سال مورد نظر)،  شماره صفحه‌های مقاله در مجله.

ـ سند اینترنتی: نام خانوادگی نویسنده، نام نویسنده (تاریخ). عنوان سند. آدرس اینترنتی به‌طور کامل. بازیابی شده در تاریخ.

1. مقالات فاقد شرایط مذکور، از فرآیند بررسی خارج خواهند شد.

مطالب مرتبط

لطفا با تكميل فرم ، نظرات ، پيشنهادات و انتقادات خود را در مورد مطلب منتشر شده با ما در ميان بگذاريد.
پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.
پوستر همایش
تماس با ما